Начин на приготвяне
Омесваме маргарина с брашното, така че да стане на трохи. В чаша се смесват едно яйце с оцет и сол. В брашното и маргарина правим кладенец и добавяме яйчената смес.
Постепенно се изсипва и месим с лъжица, след това го изсипваме на масата и нарязваме на 3 равни парчета, увийте ги във фолио и оставете в хладилника поне половин час, за да стегне маргаринът.
В една малка тенджерка смесете захарта с една супена лъжица брашно, разбърква се и се изсипва яйцето и млякото и портокаловата кора, като започне да къкри, свалете от огъня и оставете да се охлади.
След като малко се охлади добавете размекнатото масло и бъркайте старателно.Изваждаме вече охладеното тесто и всяка топка разточваме на тънка кора и поставяме на хартия за печене, преди да го сложим в фурната го надупчваме на няколко места с нож и слагаме да се пече на 180 градуса около 15 минути.
След като е готово го изваждаме на дъска и отрязваме краищата да станат квадратни. Първият лист намазваме с крема и след това се слага пак лист и крем и накрая завършваме с крем трябва да има поне 3 листа. Отгоре натрошете от изрязаното изпечено тесто.