Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Предястие Шишарка

Предястие Шишарка

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k6
Предястие Шишарка
Снимка: Добринка Петкова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Да приготвим чашите и да вдигнем тост за домакините, решили да ни почерпят с това вкусно предястие"

Необходими Продукти

  • сирене - 400 г, Дунавия или друго меко
  • орехи - 150 г, едро смлени
  • копър - 1/2 връзка
  • чесън - 2 скилидки
  • пилешко филе - 200 г
  • бадеми - 100 - 120 г, запечени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа сложете натрошеното сирене. Добавете едро смлените орехи и нарязаните на ситно чесън и копър.

След това прибавете свареното пилешко филе, нарязаното на малки кубчета.

Прибавете малко олио и разбъркайте добре. Оставете в хладилника за 30 минути.

Извадете сместа и оформете пилешката салата в подходяща чиния , като ѝ придадете форма на шишарка.

Вземете печените бадеми и ги подредете върху разядката.

Сложете в хладилника да се охлади и сервирайте.

Предястието Шишарка е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: