Празнична редена салата

14/12/2019
"Една страхотна салата, която ще ви накара да вдигате тост след тост "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 755
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете цвеклото и го сварете, като внимавате да не омекне много. Настържете го на едро ренде.

Настържете по отделно морковите и обелената ряпа - дайкон.

Нарежете китайското зеле на тънки ивици.

Обелете чесъна и го пресовайте.

С помощта на ринг оформете пластовете на салатата по ваше желание, като върху цвеклото сложете и чесън.

Най-отгоре гарнирайте с печени орехи и варени яйца. Празничната редена салата е готова.

Поднесете с дресинг от зехтина, балсамовия оцет и солта.

Практична иноксова купа (басан) 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична иноксова купа (басан) 24 см
7.99 лв.
Виж ››

Иноксова купа за разбъркване и сервиране, с която приготвянето на салата ще е истинско удоволствие. Удобна, практична, лесна за почистване. Благодарение на нежния цвят инкос, купата придава елегантност на трапезата.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена Асенова
Като торта е станала.Свежа зимна салата,ще я приготвя.
1
0