Начин на приготвяне
Сложете в тефлонов тиган 2 с.л. кокосово масло и изсипете пилешките гърди нарязани на широки ленти да се запържат.
След това прибавете фъстъченото масло и добавете гореща вода като непрекъснато бъркате, за да може да се разтвори маслото. Количеството вода е колкото да покрие месото, за да може да се свари. Овкусете с подправките.
Добавете червения печен пипер, предварително обелен, нарязан и почистен от семките. Ако е след извирането на водата, месото още не е сварено, долейте още гореща вода.
Няколко минути преди да свалите готвеното пиле сложете заквасената сметана и разбъркайте хубаво да се разтвори. Поднесете като вкусна вечеря.
Пилето с фъстъчено масло е много сполучлива рецепта.