Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Задушени зеленчуци с топено сирене

Задушени зеленчуци с топено сирене

ИввИвв
Чирак
5738170
Задушени зеленчуци с топено сирене
Снимка: Ивв
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Един от редките случаи, когато зеленчуците не са толкова диетични, но пък са толкова неустоимо вкусно"

Необходими Продукти

  • грах - 300 г от консерва
  • моркови - 2 бр.
  • царевица - 300 г от консерва
  • броколи - 200 г
  • топено сирене - 400 г
  • сол
  • черен пипер
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера изсипете олиото и го сложете на котлона да се загрее, след това изсипете граха, морковите предварително измити обелени и нарязани на малки кубчета, царевицата, броколите нарязани на малки розички и ги оставете да се запържат. Посолете и подправете с подправки.

Когато са почти готови прибавете към тях и топеното сирене и го оставете да се разтопи.

Готовите задушени зеленчуци с топено сирене ги сложете в чиния и ги сервирайте по желание с картофен чипс

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: