Хрупкав паниран патладжан

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1454139914815
27/01/2017
"Гледаме този хрупкав патладжан и отсега си знаем, че бирата хич няма да ни стигне Ще го пазите ли, докато отидем да още "
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 375
  • Преглеждания за месеца233
  • Преглеждания за седмицата105
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • патладжани - 2 бр (средно големи)
  • яйца - 3 бр.
  • панировка - 1 пакет суха
  • брашно
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате патладжана по дължина, осолявате го и оставяте да му излезе черната вода, след което го изцеждате хубаво.

Разбивате яйцата и започвате да го панирате като първо потапяте всяко парче в брашно, изтупвате хубаво да падне излишното и потапяте в яйцата и на края обилно овалвате в сухата панировка.

Пържите в загрято олио до златисто.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар