Хрупкав паниран патладжан

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
28/12/2019
"Гледаме този хрупкав патладжан и отсега си знаем, че бирата хич няма да ни стигне Ще го пазите ли, докато отидем да още"
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо44 860
  • Преглеждания за месеца235
  • Преглеждания за седмицата77
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • патладжани - 2 бр. (средно големи)
  • яйца - 3 бр.
  • панировка - 1 пакет суха
  • брашно
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате патладжана по дължина, осолявате го и оставяте да му излезе черната вода, след което го изцеждате хубаво.

Разбивате яйцата и започвате да го панирате като първо потапяте всяко парче в брашно, изтупвате хубаво да падне излишното и потапяте в яйцата и накрая обилно овалвате в сухата панировка.

Пържите в загрято олио до златисто. Хрупкавият паниран патладжан е много вкусен.

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар