Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Филе от сьомга с тиквички

Филе от сьомга с тиквички

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4121k1621
Филе от сьомга с тиквички1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2 порции
"Печена и после запечатана на тиган - нямаме търпение да опитаме тази сьомга, която по наша преценка ще бъде най-малкото съвършена"

Необходими Продукти

  • сьомга - 500 г
  • гъби - 3 - 4 бр.
  • червени чушки - 2 бр.
  • мащерка
  • зехтин - 100 мл
  • бял пипер
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сьомгата приготвяме, като я изпичаме предварително във фурна на 200 градуса, но я оставяме леко недопечена.

В тиган сгорещяваме зехтина и задушаваме нарязаните на кубчета зеленчуци.

Когато това стане, добавяме и сьомгата и запържваме всичко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: