Леща по манастирски

29/01/2017
Мария Божилова
отМария БожиловаЧирак5461
"Най-вкусната леща, която сме опитвали - е по манастирски, затова взехме рецептата и я споделяме с вас "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции7
  • Преглеждания общо6 581
  • Преглеждания за месеца176
  • Преглеждания за седмицата176
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лещата се измива и се слага с олио, нарязаният на ситно кромид лук и моркови.

Когато е полусварена, се слагат настърганите домати, червеният пипер, нарязаните на шайби скилидки чесън, чубрица и сол.

Вари се до пълното сваряване на лещата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар