Песто от босилек и магданоз

ReniReni
Новак
36
105
64
29/01/2017
"Ако харесвате класическото песто в този свеж вариант с магданоз направо ще се влюбите "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 757
  • Преглеждания за месеца287
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В блендер добавете босилека, магданоза, скълцания чесъна. По желание може да ползвате пасатор.

Към зелените подправки добавете печените лешниците, пармезана и 2 с.л. зехтин, както и сол и черен пипер.

Долейте на тънка струя останалия зехтин и разбийте пестото до готовност.

Двойно емайлирана касерола 14 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Двойно емайлирана касерола 14 см
8.40 лв.
Виж ››

Малка емайлирана касерола, удобна за приготвянето на по-малко количество храна или сосове за основни ястия. Има незалепващо покритие, което подпомага лесното почистване. Емайлираната касерола е вашето решение за бързо и вкусно готвене.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар