Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Супа от бакла с пресен лук

Супа от бакла с пресен лук

ReniReni
Новак
36122
Супа от бакла с пресен лук
Снимка: Michaela Berova
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"Ако не сте опитвали още тази супа от бакла, сега е моментът да поправите тази голяма грешка"

Необходими Продукти

  • бакла - 1/2 кг
  • пресен лук - 2 глави
  • масло - 4 с.л.
  • червен пипер
  • брашно - 1 с.л.
  • магданоз
  • копър
  • яйца - 1 бр.
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистената и измита бакла се нарязва и сварява в подсолена вода заедно с лука. Вари се на слаб огън да омекне добре баклата.

Когато е готова, се запържва с маслото, червен пипер и размито във вода брашно и се вари още 10 минути. Готовата супа се поръсва с магданоз и копър.

Застройте супата с яйце и кисело мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Michaela Berova
Michaela Berova
Прекрасна рецепта, благодаря!
05.06.2021 23:26