Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Млечна Супа»Супа с пресен лук и сирене

Супа с пресен лук и сирене

Супа с пресен лук и сирене1 / 2
24/05/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Вкусно и практично предложение от селската кухня - супер вкусна супа, приготвена с пресен лук и сиренце"

Необходими Продукти

  • пресен лук - 1 връзка, кромид
  • магданоз - 1 връзка
  • сирене - няколко лъжици, натрошено
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • масло - 80 г краве или олио
  • червен пипер - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В част от олиото и малко вода задушете нарязания лук, прибавете изпърженото до златисто в останалата мазнина брашно, подправете със сол, червен и черен пипер, сипете още вода и оставете да заври.

Като стане готова, застройте супата с разбитото в киселото мляко яйце, поръсете със ситно нарязания магданоз.

Сервирайте порциите млечната супа с 1 с.л. натрошено сирене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Н.Акифова
Н.Акифова
Оригинална идея ще пробвам и аз.
24.05.2019 16:58