Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Киселец със сирене на тиган

Киселец със сирене на тиган

Десислава ДончеваДесислава Дончева
Готвач
2289472988581
Киселец със сирене на тиган1 / 2
04/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Едно минаване през градината и обядът е готов, и е превъзходен"

Необходими Продукти

  • киселец - 4 връзки
  • сирене - 100г
  • яйца - 4 бр.
  • олио - 3 с.л.
  • масло - 40 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме и нарязваме киселеца. В тиган с олио и малко вода задушаваме киселеца.

Прибавяме натрошеното сирене и разбитите яйца. Пържим ястието до стягане на яйцата.

Заливаме с разтопеното краве масло и поръсваме с черния пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: