Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Печено сирене»Запечено сирене на тиган

Запечено сирене на тиган

A.KundevaA.Kundeva
Чирак
4952560
Запечено сирене на тиган
Снимка: A.Kundeva
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1
"Идеално топло предястие за чаша студено вино е това печено сирене на тиган"

Необходими Продукти

  • бяло сирене - 200 г
  • червен пипер
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето нарязваме на квадратни парчета 5 см на 5 см, около 1 см дебелина.

Слагаме за 10 минути във фризера, да стегне.

Загряваме зехтина и слагаме сиренето, да се запече.

Обръщаме и от двете страни и накрая добавяме червения пипер към печеното сирене.

Идеално топло предястие за чаша студено вино е това запечено сирене на тиган!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: