Рулца от пържени филийки с банан

06/02/2017
"Не твърдим, че са пълни с витамини, но са толкова божествено вкусни, че с наслада си затваряме очите за калориите "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 683
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

  • хляб - 5 филии бял
  • яйца - 2 бр.
  • прясно мляко - 100 мл
  • захар - 60 г
  • олио - за пържене
  • банани - 2 - 3 бр.
  • сладко - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Изрязваме корите на хляба.

2. Всяка филийка се изтънява с точилка, така че хлябът да се разточи, без да се разкъса.

3. Бананите се режат по дължина на две и ако е необходимо на половин.

4. Яйцата се разбиват с прясното мляко.

5. Поставяме вече подготвените филийки за малко в сместа.

6 Изваждаме и върху тях поставяме банана. Завиват се рула.

7. Олиото се загрява в дълбок съд.

8. Рулата от хляб се потапят и се пържат в силно сгорещената мазнина.

9. Топлите пържени рулца се поливат отгоре със сладко по желание , в случая аз съм ги поляла със сладко от пелте.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар