Рулца от пържени филийки с банан

06/02/2017
"Не твърдим, че са пълни с витамини, но са толкова божествено вкусни, че с наслада си затваряме очите за калориите "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 005
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Изрязваме корите на хляба.

2. Всяка филийка се изтънява с точилка, така че хлябът да се разточи, без да се разкъса.

3. Бананите се режат по дължина на две и ако е необходимо на половин.

4. Яйцата се разбиват с прясното мляко.

5. Поставяме вече подготвените филийки за малко в сместа.

6 Изваждаме и върху тях поставяме банана. Завиват се рула.

7. Олиото се загрява в дълбок съд.

8. Рулата от хляб се потапят и се пържат в силно сгорещената мазнина.

9. Топлите пържени рулца се поливат отгоре със сладко по желание , в случая аз съм ги поляла със сладко от пелте.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар