Пълнени пържени филийки

Потребител#167180Потребител#167180
Готвач
2782k3632k1
17/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1
"Двойно пържените филийки с плънка са двойно по-вкусни, такова е правилото"

Необходими Продукти

  • хляб - 2 филии
  • яйца - 1 бр. (голямо, размер L)
  • шунка - 50 г
  • кашкавал - 30 г
  • сол - щипка
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбърквам яйцето с щипка сол, да се разкъса белтъкът и да се смесят с жълтъка.

Върху едната филийка подреждам тънко нарязаната шунка и кашкавал. Отгоре слагам другата филийка и леко притискам.

В тиган загрявам олио. Потапям филийките от двете страни и пържа до златисто от всяка страна! Изваждам върху салфетка!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Албена Асенова
Албена Асенова
Не съм се сещала да ги приготвям с плънка.Добра идея.
17.05.2016 17:43
1
1
Покажи всички подкоментари
Наталия Петрова
Наталия Петрова
На мен едно яйце ми стига за 4 филийки т.е. 2 сандвича. В случая 2 яйца ли трябват за два или 1,че снимките объркаха...
17.05.2016 16:53
1
3
Покажи всички подкоментари
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Страхотна идея, ще опитам, то си е като сандвич.
17.05.2016 16:37
1
1
Покажи всички подкоментари
К К
К К
Много са вкусни!Браво!
17.05.2016 13:59
1
Марияна
Марияна
Хубави сандвичи, вкусни стават с плънка.Качвам и воя снимка.
17.05.2016 11:11
2