Начин на приготвяне
Това е съвсем мързелива баничка за закуска сутрин. Подходяща е за заетите хора. Може да се направи и с краве сирене, но с козето става лека и определено го препоръчвам пред кравето.
Моят тостер е кръгъл, но същата баничка може да се направи и на тостер за клуб-сандвичи. Даже там стават триъгълни и по-хубави.
Смесват се яйцето, сиренето, като аз лично слагам малко от олиото в самата смес. Намазва се тостера с мазнина, колкото да не залепне.
Нареждат се корите ред по ред, като всеки ред се намазва с малко олио и после със сместа.
Ако са много фини корите, се слага по две на ред. И така, докато свършат.
Гледайте да ви остане малко от сместа, за да излеете върху последната кора. Също така имайте предвид обема на тостера.
След подреждането на баницата затваряте капака на тостера и изделието се изпича за около 10-15 минути.