Начин на приготвяне
Разбиваме 3 супени лъжици от прясното мляко заедно с жълтъците. Отмерваме си 4 с.л брашно. Към сместа с жълтъците и прясното мляко малко по малко добавяме на части и брашното. Бъркаме непрекъснато с тел. Трябва да стане гладка гъста смес.
Слагаме млякото в тенджерка на котлона да заври. Добавяме към млякото захарта и разбъркваме да се разтопи. След като млякото заври вече го дърпаме настрана. При непрекъснато бъркане с тел добавяме яйчената смес. При непрекъснато бъркане слагаме и ванилиите.
Слагаме пак тенджерата на котлона на тих огън да заври. Бъркаме често, за да не загори. Трябва кремът да се сгъсти, но не прекалено, после пак се стяга. Взимаме си чаши. Сипваме топъл крем на дъното с помощта на лъжица.
Слагаме ред крем, начупена ванилова бисквита, пак крем, начупена какаова бисквита. Завършва с крем и заглаждаме. Слагаме крема още топъл. По същия начин пълним и другите чаши ред крем, начупена бисквита, крем, пак бисквита и пак крем. Слагаме десертите да стегнат.