Начин на приготвяне
Измиваме пилето отвън и отвътре. Хубаво го намазваме с маргарин отвсякъде. Колкото по-мазно е, толкова по-хрупкаво и вкусно ще бъде. В купичка объркваме кетчупа, горчицата, олиото, прясното мляко и шарената сол.
С получената смес намазваме цялото пиле отвън и отвътре. Трябва да е хубаво намазано. Откъсваме няколко по-големи листа фолио. Първия лист го намазваме с маргарин.
В него увиваме пилето първо. С другите два запечатваме хубаво, така че да не се вижда нищо от пилето. Печем пилето на предварително загрята фурна на 200 градуса за около 50 минути.
След това махаме фолиото и връщаме пилето обратно във фурната да го запечем.
Печем до получаване на златиста коричка.
Печеното пиле във фолио е готово.