Начин на приготвяне
Ето и нещо за децата, което съм убедена, че обичат, към оригиналната рецепта аз добавих и други неща - получи се супер!
За блата:
Загрейте фурната на 200 градуса. Разбъркайте заедно всички продукти и към сместа добавете пресятото брашно и какаото. Бъркайте добре и изсипете в голяма тава върху хартия за печене, разпределете сместа равномерно - трябва да се получат много тънки блатове. Пече се 3 минути и се охлажда.
За крема:
Разбийте хубаво мекото масло с миксер, добавете крема сиренето и вече разтопеният бял шоколад , когато се смеси всичко добавете кондензираното мляко, есенцията и кокосовите стърготини - бъркайте още 1-2 минути.
За шоколадовата част:
Разтопете шоколада с маслото и разнесете върху хартия за печене - отново трябва да е много тънко. Оставете го докато не се втвърди напълно.
Сглобяване на десерта:
Разрежете блата на две равни части. С половината крем намажете блата, поставете втвърденият шоколад (внимавайте при отлепянето му от хартията)и върху него изсипете другата част от крема, покрийте с другия блат и оставете в хладилник. Когато е добре охладен разрежете на малки правоъгълници и залейте с разтопен шоколад.