Начин на приготвяне
В купа натрошете бисквитите и ги смесете с разтопено краве масло (ако ви се стори сухо може да добавите малко прясно мляко).
В тавичка разтелете блата от бисквити и го оставете в хладилника да стегне, докато правите чийзкейка.
В тенджерка смесете крема сиренето, течната сметана, прясното мляко, захарта и го сложете на котлона.
През това време натрошете трите пакета (или общо шестте пръчици киндер буено). Сложете ги и тях да се разтопят (ако не се разтвори много добре, може да ползвате пасатора).
Когато заври, махнете от огъня и добавате четирите листа желатин, които предварително сте накиснали във вода и приготвили според опаковката.
Оставете малко да изстине сместа, преди да излеете при бисквитите. Оставете го в хладилника цяла нощ, за да стегне.
Едва на следващия ден може да залеете с карамела, а той се приготвя по следния начин: Сложете малък съд на котлона леко да загрее и изсипете захарта с маслото и направете карамел (внимавайте да не изгори).
Щом е готов прибавете течната сметана и бъркайте, докато карамелът се разтопи на сто процента.
На вкус наподобява бонбоните тофи. Излейте готовия карамел върху чийзкейка и върнете в хладилника за няколко часа да стегне.
Чийзкейкът Киндер Буено е много вкусен.