Салата с червено цвекло, морков, царевица и китайско зеле

Карина ТрендафиловаКарина Трендафилова
Помощник Готвач
113
1k
586
374
1
26/02/2017
"Колоритна, ароматна и с много свеж вкус - една салата, който определено няма да остане незабелязана "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 055
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме цвеклото и морковите, и ги настъргваме. Нарязваме китайското зеле и добавяме към салатата.

Ако използваме замразена царевица - я задушаваме, ако е от консерва - директно прибавяме (първо я отцеждаме).

Овкусяваме и разбъркваме.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар