Начин на приготвяне
Крема:
Оставя се около 150 мл от мляко за разбиване на брашното. Останалото мляко се поставя в съд заедно със захарта на котлона до завиране. Прибавя се маслото, разбитото в млякото брашно и накрая - жълтъкът и ванилията. Оставя се малко да поизстине.
Рулата се нарязват на тънки филийки. Бананите също.
В кръгла купа, стените на която е покрита със свежо фолио, започва сглобяването. От центъра на кръглата купата - дъното, после и стените се покриват с филийки от рулата.
След това се слага ред от крема, нарязаните банани и пак ред от рулото, но вече само по дъното на редове. Между всеки ред от рулата, се поставя ред крем и плодове, докато свършат продуктите.
Купата се завива с фолио и се поставя в хладилника. Хубаво е да постои по-дълго време на хладно, за да стегне добре.