Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Сочни медени ребърца на фурна

Сочни медени ребърца на фурна

Сочни медени ребърца на фурна1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
100 мин.
Порции
3
"Ястието обещава да бъде повече от чудесно, ако съдим по апетитната миризма, която се носи от фурната"

Необходими Продукти

  • ребра - 1 кг
  • бира - 1 литър
  • мед - 100 г
  • соев сос - 50 г
  • червен - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • универсална подправка - пикантина за скара и месо
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд поставяме олиото, солта, червения пипер, черния пипер и добре разбъркваме.

Измиваме добре ребрата и ги намазваме обилно със сместа, която сме приготвили. Слагаме ги в тавичка.

В друг съд с малко топла вода размиваме 2 с.л, соев сос и бирата. Тази смес изсипваме в тавичката.

Всяко ребърце се намазва с мед и се поръсва с пикантина за скара и месо. Печем ги в умерена фурна докато са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Стоянка  Русенова
Стоянка Русенова
Радвам се ,че ви е харесала рецептата ми.
22.05.2018 07:22
4
1
Покажи всички подкоментари
Яница Николова
Яница Николова
Супер!
21.05.2018 23:05
2