Начин на приготвяне
Замесете меко тесто с продуктите за него, завийте го със стреч фолио и оставете да престои за 30 минути така. Разделете тестото на две части, разточете първата част на тънка кора.
С помощта на кръгъл резец за сладки изрежете бисквитки и ги наредете в тава намазана леко с олио, изпечете ги в предварително нагрята на 180 градуса фурна.
Разточете втората част, изрежете на бисквитки и с пластмасова тръбичка направете две симетрични дупчици за да оформите очички, изпечете ги.
След като се охладят, слепете бисквитките обилно с мармалад, две по две различни (с очички и без очички), притиснете ги леко, за да изскочи мармалада от очичките и запълнят дупчиците и отстрани.
Оваляйте бисквитките отстрани в смлени орехи, които да полепнат по сладкото. Подредете ги в подходяща чиния и завийте с фолио, така престояват 12 часа за да омекнат, след което съхранявайте в затворена кутия или консумирайте.