Бисквитена торта с маскарпоне и ягоди

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2913967543
26/03/2017
"Една по-различна бисквитена торта, която няма да остави равнодушни дори и дамите на диета "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 103
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа разбийте маскарпонето с миксер. Прибавете към него кондензираното мляко и разбитата на сняг сметана. Разбъркайте добре с помощта на дървена лъжица.

Готовия крем оставете настрани. Кипнете прясното мляко. Започнете реденето на тортата като всяка бисквита потапяте в млякото.

Наредете бисквитите в правоъгълна тавичка, залейте 1/2 от крема и разпределете равномерно сладкото от ягоди. Наредете втория ред бисквити и залейте с останалия крем.

Декорирайте с пресните ягоди и оставете в хладилник за няколко часа да стегне.

Рейтинг

5 10
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар