Немски кекс

04/04/2017
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф819478007
"Пустите му немци какъв кекс са измайсторили, направо няма да повярвате "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции14
  • Преглеждания общо70 764
  • Преглеждания за месеца163
  • Преглеждания за седмицата163
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена37

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте с миксер белтъците със захарта на пухкав крем.

Добавете смесените и шупнали кисело мляко и сода, олиото, какаото и пресято то брашно, разбъркайте с шпатула. Сипете сместа в намазана с масло и поръсена леко с брашно форма за кекс.

Изпечете в предварително нагрята фурна на 180 градуса фурна. След 10 минути престой във формата, извадете сладкиша и обърнете в подходяща чиния.

След като напълно се охлади, намажете с предварително разбитата с миксер на крем глазура. Пригответе си карамела до желания от вас цвят и още горещ, полейте сладкиша отгоре.подобни рецепти тук

5 14
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари (4)

Даниела Николова
Колко време се пече?
0
0
Sevdalina Todorova
Sevdalina Todorova
05.01.2018 23:40
около 40 минути
0
0
Sevdalina Todorova
Sevdalina Todorova
05.01.2018 01:47
получи се страхотно
1
0
Аши
Аши
28.06.2017 20:44
Когато се полее карамела отгоре, не се ли втвърдява
2
1
Мария Симова
Мария Симова
28.06.2017 21:15
не, не се втвърдява
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв