Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Бирени мезета»Кашкавалено беконче в овесени ядки

Кашкавалено беконче в овесени ядки

РосицаРосица
Помощник Готвач
1195441642
Кашкавалено беконче в овесени ядки2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Вместо обикновен кашкавал пане, пригответе нашето кашкавалено беконче - доволни ще останете"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 300 г
  • бекон - 150 г
  • яйца - 2 бр
  • брашно - 4 - 5 с.л.
  • овесени ядки - 4 - 5 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се нарязва на филии и се оставя във фризера, за да се стегне. Беконът се реже на много тънко с големината на кашкавала.

Когато кашкавалът се е стегнал, се слепват две парчета кашкавал, а по средата парче бекон. Овалва се в разбитите яйца и брашно, пак в яйца и накрая в овесените ядки.

Пържи се от двете страни в много силно нагорещено олио, докато се зачерви. Поднася се със зелена гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: