Триъгълни банички на тиган

Desislava MarinovaDesislava Marinova
Новак
2
34
7
17
14/04/2017
"Без да пускате фурната и без да чакате - ароматни банички за закуска, които се приготвят за нула време "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции9 бр.
Сготви+1 точка
29 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо79 299
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена29

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете корите по дължина на две.

Всяко парче се намазва с масло, слага се плънка от сиренето и яйцата и се загъва на триъгълник.

Пекат се на леко намаслен тиган на умерена температура от двете страни (аз намаслявам тигана само в началото, иначе стават много мазни).

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар