Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Банички»Триъгълни банички на тиган

Триъгълни банички на тиган

Desislava MarinovaDesislava Marinova
Новак
2397
Триъгълни банички на тиган
Снимка: Yordanka Kovacheva
2 / 7
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
9
"Без да пускате фурната и без да чакате - ароматни банички за закуска, които се приготвят за нула време"

Необходими Продукти

  • кори за баница - 1 пак.
  • сирене - 1 бучка
  • яйца - 4 - 5 бр.
  • масло - разстопено за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете корите по дължина на две.

Всяко парче се намазва с масло, слага се плънка от сиренето и яйцата и се загъва на триъгълник.

Баничките се пекат на леко намаслен тиган на умерена температура от двете страни (аз намаслявам тигана само в началото, иначе стават много мазни).

Триъгълните банички на тиган са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: