Зелен фасул на курбан

Албена АтанасоваАлбена Атанасова
Мастър Шеф
1719886745
Зелен фасул на курбан
Снимка: Rayna_xcx
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Невероятно вкусен зелен фасул, приготвен с минимум усилия и продукти"

Необходими Продукти

  • лук - 1 бр
  • моркови - 3 бр.
  • вода - 1. 5 л
  • зелен фасул - две шепи
  • сол - 5 г
  • магданоз - 10 г
  • чубрица - 5 г
  • червен пипер - 10 г
  • брашно - 2 с.л.
  • олио - 20 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте зеления фасул и го нарежете на малки парчета. В подходящ за варене съд сложете водата да заври. Във врящата вода сложете зеления фасул.

Морковите настържете и прибавете към врящия фасул. Лукът изчистете и нарежете на малки парчета. Прибавете към ястието.

Брашното сложете в купичка и размийте с малко хладка вода, за да не остане на топчета.

Сложете олиото, солта, червения пипер и чубрицата. Варете така до омекване на фасулчетата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: