Вкусен котлет от сьомга с топла гарнитура

ЗорицаЗорицаГуру94525629184
27/04/2017
"Изискано меню за скъпи гости - котлет от сьомга с топла гарнитура "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 834
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган на котлона загряваме зехтина, добавяме чесъна и зеленчуците - граха, царевицата и зеления фасул.

Поръсваме със щипка сол, риган и мащерка. Задушаваме под капак до готовност на зеленчуците.

Котлетите се поставят в центъра на малка тавичка, залива се всеки с по една лъжица зехтин, поръсва се със сол и розмарин, слага се върху тях резен масло, по един стрък магданоз, колелце лимон и по лъжица лимонов сок.

Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса до получаване на приятен загар (не повече от 20 минути).

Когато котлетите са готови, разпределяме в две чинии топлата гарнитура и по едно парче риба.

Украсяваме със стръкове копър и резени лимони.

Рейтинг

5 12
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар