Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържен котлет от сьомга

Пържен котлет от сьомга

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Пържен котлет от сьомга1 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Царско ястие, което се подготвя буквално за минути!"

Необходими Продукти

  • масло - 100 г
  • сьомга - 4 бр. котлета
  • черен пипер
  • лайм - 2 ч.л. сок + 2 ч.л. кора
  • кориандър - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете маслото в малка купа, добавете кориандъра, сока и кората от лайм и черния пипер. Разбъркайте добре и замразете маслото във фризер.

Загрейте малко зехтин в тиган и изпържете 2 от котлетите за 2-3 минути от всяка страна.

Прехвърлете ги в чиния и дръжте на топло. Изпържете и другите два котлета.

Разпределете котлетите сьомга в чинии за сервиране, а отгоре върху тях сложете от билковото масло. Сервирайте със зеленчуци по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: