Сиропирана баница с локум на рула

Dora GrozevaDora Grozeva
Помощник Готвач
107
1k
414
517
2
12/05/2017
"Докато не я опитате, няма да ни пуснем да станете от масата. След това сами няма да искате да станете"
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо48 601
  • Преглеждания за месеца866
  • Преглеждания за седмицата414
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се приготвя сиропът. Оставя се да изстине.

Смесват се и се разбиват продуктите за плънката с миксер до еднородна смес.

Вземат се две кори, намазват се с по 3 супени лъжици от плънката. Разнася се с четка по цялата кора.

Нарежда се локумът на тясната страна и се навива на руло. Рулата се подреждат в леко намаслена тавичка.

Пече се на 170 градуса за около 15 минути или до златист цвят. Нарязва се и се залива топла със студен сироп.

Хубаво е до отлежи за да поеме сиропа.

Рейтинг

5 11
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар