Начин на приготвяне
Измитото и подсушено пилешко месо се обезкостява и нарязва на хапки, след което се запържва в сгорещено олио.
Разбърквайте периодично, а когато месото придобие златист цвят, напръскайте със соев сос и поръсете с подправките.
Извадете месото в купа и направете соса.
Размийте една равна чаена лъжичка брашно с малко прясно мляко. Три лъжици сметана и три лъжици майонеза се разбъркват в купичка заедно и се прибавя размитото брашно, а после - и останалото прясно мляко.
Сместа се слага в малка тенджерка на огъня да заври и щом клокне, се оттегля. В соса се пускат веднага кашкавалът и резенчетата лимон, нарязани на дребни кубчета.
Готовите пилешки хапки се заливат с млечния лимонов сос.