Рибна разядка

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
696
6k
1k
2k
6
25/12/2019
"Тази разядка пие заплашително големи количества C₂H₅OH "
Приготвяне20 мин.
Готвене3 мин.
Общо23 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 955
  • Преглеждания за месеца253
  • Преглеждания за седмицата56
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се изсипва рибата тон, като предварително е отцедена от соса в нея. Рецептата е с майонеза и затова е за предпочитане рибата да е в собствен сос, а не в олио.

Филето се намачква с вилица, за да се наситни. Зеленият лук се измива, почиства, нарязва и добавя към рибата. Яйцата се сваряват и след като изстинат, се режат на дребно.

Подготвените продукти се овкусяват със сол, черен пипер и пресни листа мащерка. Прибавя се майонезата, предварително смесена с една чаена лъжичка горчица. Всички съставки се разбъркват и разядката се поставя в хладилник, за да се охлади.

От тостерния хляб се изрязват кръгчета с помощта на чаша или резец. Кръгчетата се запичат леко.

Рибната разядка се поднася върху препечените хлебни кръгчета.

Ръчно изработена керамична чиния 18 см-23%
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния 18 см
5.34 лв.
4.11 лв.
Виж ››

За ценителите на хубавата керамика - разкошна ръчно изработена керамична чиния, подходяща и за подарък. Заложете на българското!

Рейтинг

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар