Брускети с Камамбер и круша

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
4k
2k
2k
7
16/06/2017
"Изкушение по Италиански - божествен вкус и аромат "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 352
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете франзелата по диагонал на еднакво дебели филийки. Намажете ги със зехтина от двете страни и ги запечете в загрята фурна 170 градуса за около 10-12 минути, като ги обърнете веднъж.

Нарежете сиренето Камамбер и крушата на тънки филийки. Орехите нарежете на едро. Наредете върху горещите филийки първо круша, после от сиренето и накрая поръсете с орехи.

Запечете във фурната за няколко минути само до лекото разтапяне на Камамбера.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#241258
Много добра идея за предястие или лека вечеря. Добавих малко прясно смлян черен пипер и една идея мащерка.
0
0