Начин на приготвяне
С нож направете два теснички разреза върху горната страна на сиренето. Не трябва да са дълбоки, а само да пробият кората му.
Сложете сиренето да се пече на тиган за около 5 минути. Малко преди да е готово сиренето, разрежете питката на две и я намажете с малко масло. Сложете да се пече за около минута при сиренето, като печете само от вътрешната страна.
Междувременно в друг тиган разтопете маслото. Нарежете на шайби лука и го прибавете в разтопеното масло, поръсете с половината захар.
Изчакайте да стане златист лукът, обърнете шайбите и ги поръсете с останалата част от захарта. Гответе още 1-2 минути, махнете от огъня. Нарежете на шайби домата – нужни са ви една или две.
Сложете лъжица от барбекю соса върху долната част на бургер питката. След това сложете салата, сиренето, домат, лук и полейте с останалия барбекю сос.
Накрая сложете горната част на питката и внимателно притиснете бургера.