Начин на приготвяне
Първо направете соса Бешамел. Сипете млякото, лука, дафиновия лист и черния пипер в средна тенджерка и постепенно. Махнете от огъня, сложете капак и оставете да престои 30 минути. Разтопете маслото и добавете брашното, запържете го за 1 минута, като непрекъснато разбърквате. Добавете млякото и кипнете сместа. Разбърквате, докато се редуцира леко.
Нарежете сиренето и го добавете към соса, заедно със жълтъците. Варете още 2-3 минути и щом сиренето се разтопи, свалете от огъня. Добавете горчицата и подправките. Сипете сместа в кръгла тава и оставете да се олади.
С помощта на малък нож нарежете кръгчета с диаметър 4 см. Топнете ги в малко брашно, след това в разбитото яйце и накрая в галетата и ги изпържете в силно загрято олио.