Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Брускети с кашкавал, яйце, крема сирене

Брускети с кашкавал, яйце, крема сирене

Брускети с кашкавал, яйце, крема сирене
Снимка: Албена Асенова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
14
"О, да! Прави сте, като мислите, че ще вървят идеално с чаша бяло вино"

Необходими Продукти

  • франзела - 1 бр.
  • яйца - 1 бр.
  • крема сирене - 100 г
  • кашкавал - 100 г
  • масло - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелата се нарязва на филийки леко по диагонал, като краищата ѝ се отстраняват. След това с размекнатото масло се намазват нарязаните филийки.

Яйцето се разбива с крема сиренето. Кашкавалът се настъргва на едро и се прибавя към разбитото яйце и крема сирене.

Всичко се обърква добре и така получената смес се разпределя върху хлебните кръгчета. Фурната се загрява предварително на 190 градуса.

Брускетите се нареждат в тава и се запичат докато леко покафенеят отгоре. При сервиране могат да се поднесат поръсени с пресен лук, магданоз или шарена сол, самардала.

Брускетите с кашкавал, яйце, крема сирене са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

marcheva14
marcheva14
Нищо ,де, поправи я, че нещо не е ясно, може би е 1 яйце...или го напиши отдолу
17.06.2017 17:08
1
Покажи всички подкоментари
Албена Асенова
Албена Асенова
Леле..извинявам се, грешка.Понеже изтрих без да искам рецептата и я писах на ново Не я проверих съм написала два пъти крема сирене и яйца.Аз тотално съм я объркала.Ще пиша на администратора.
17.06.2017 17:05
marcheva14
marcheva14
Албенка, нещо не ми е ясно, не разбрах, веднъж франзела - ясно е, след това" крема сирене - 1 франзела", и след това отново" крема сирене - 100 г", точно това "крема сирене - 1 франзела" не го схванах какво е... хм..
17.06.2017 16:23