Пиле с печурки и сметана

10/07/2017
Величка Щърбанова
отВеличка ЩърбановаИноватор31615020051
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 016
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопявам маслото в тиган, запържвам смачканата с ножа скилидка чесън и нарязаното на хапчици пилешко месо.

Щом леко побелеят хапките прибавям гъбите нарязани на жулиен, посолявам леко, сипвам виното и оставям ястието под капак за около 10 минути на умерено силен огън.

Махам капака - не трябва да е останала вода.

Прибавям готварската сметана за около минута. Доовкусявам със сол и черен пипер.

Ястието сервирам горещо с чаша бяло вино.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар