Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладолед»Сорбе»Скрежина с праскови

Скрежина с праскови

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7182
Скрежина с праскови
Снимка: Gergana Tsvetanova
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Да се разхладим с тази страхотна скрежина"

Необходими Продукти

  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • пудра захар - на вкус
  • праскови - 5 - 6 добре узрели
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На почистените праскови махнете ципата и ги нарежете на кубченца. Сложете ги в подходящ съд и ги пъхнете да се замразят във фризера.

След това ги извадете и ги пасирайте в блендер, като добавите захарта, киселото мляко. Пасирайте до гладка смес.

Прехвърлете сорбето в кутия и сложете отново да се замрази.

Скрежината с праскови е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: