Начин на приготвяне
Тиквичките се нарязват на тънки ленти по дължина и се намазват обилно със соевия сос. Поръсват се с черен пипер и престояват около час.
Сиренето се намачква много добре с пресования чесън и му се прибавя щипка черен пипер.
Кренвиршите се нарязват на 4 парчета по дължина (всъщност, дължината на парчетата зависи от ширината на лентите от тиквички), цепват се по дължина, но без да се разрязват и се пълнят с натрошеното и подправено сирене.
Завиват се в маринованите ленти от тиквички и се овалват в брашното, като се оставят да лежат върху края на завиването, за да може мокрото брашно да ги залепи.
Пържат се рулцата до златисто от четирите страни.
Рулцата от тиквички с кренвирши са готови.