Пилешко-свинско барбекю в перфектната марината

Потребител#184319Потребител#184319
Иноватор
328
966
471
416
2
31/07/2017
"Липсва само малко телешко, но и така е добре "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 259
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В плитък съд смесете соев сос, мед, растително масло, лимонов сок и чесън. Поставете месото в сместа и обръщайте от двете страни. Покрийте с маринатата в хладилника най-малко за 30 минути.

Предварително загрейте открито барбекю на висока температура.

Леко намаслете скарата. Изхвърлете марината и печете пилето 6 до 8 минути от всяка страна, свинското също.

Дървен чук за месо, квадратен
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървен чук за месо, квадратен
3.49 лв.
Виж ››

Най-важното при приготвянето на пържолите е тяхното окрехкотяване, което е детска игра с този квадратен дървен чук за месо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар