Начин на приготвяне
Франзелата се нарязва на филийки с дебелина около 1 см. Нарязаните фиики се нареждат в голяма тава и се заливат със зехтин.
Слагат се във фурна предварително загратя на 180 градуса и се запичат от двете страни.
След като са готови се изваждат от фурната и се оставят да изстинат.
Жълтъците се се отделят от яйцата и заедно с крем сиренето, солта, чубрицата и киселото мляко се объркват много добре.
Намазват се филиите с фантастичната на вкус смес. Преди да декорираме с кашкавала и краставицата поръсваме наредените филийки в плато или чиния за сервиране, с лененото семе.
Декорират се с краставица, която предварително сме разделили едно колелце на четири и кашкавал, които сме го нарязали на пръчици, наподобяващи кибритени клечки.
Стават невероятно хрупкави и вкусни.
Коментари