Начин на приготвяне
Отделяме 1 ч.ч. от прясното мляко, а останалото загряваме в тенджера на котлона, заедно със захарта.
В отделеното мляко сипваме брашното и какаото и разбъркваме хубаво до хомогенна смес, без бучки.
Бавно изсипваме сместа в тенджерата с млякото, като непрекъснато бъркаме. Когато кремът се сгъсти, го отместваме от котлона и добавяме вътре маслото.
В правоъгълна тясна тавичка подреждаме бисквитите, изправени на широката си стена, като не трябва да са плътно една до друга, а да има малко разстояние между тях.
Когато бисквитите са наредени, изсипваме крема, като се стараем да се запълнят всички празнини между всички бисквити.
След като кремът леко се стегне поръсваме със захарни шарени пръчици.