Начин на приготвяне
Почистете много добре рибата, осолете и поръсете с черен пипер отвън и отвътре. Оставете я покрита с домакинско фолио.
Почистете кафявите гъби и ги нарежете на ивици. Чесъна нарежете на ивици и лимона на тънки половинки.
Направете няколко разреза на ципурата, а в стомаха пъхнете едно две парчета лимон, 2-3 стръка магданоз и нарязан на ивици чесън. Овкусете с подправките, които са по ваш вкус.
Обилно намажете тавичката с олио, сложете ципурите, а около тях подредете кафявите гъби.
Чери доматите подредете отгоре върху ципурата. Върху гъбите сложете по малко масло и сипете една кафена чашка вода. Печете до запичане на гъбите и ципурата.