Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински котлетни пържоли без кост с марината от джинджифил

Свински котлетни пържоли без кост с марината от джинджифил

НелиНели
Новак
76977
Свински котлетни пържоли без кост с марината от джинджифил
Снимка: Нели
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6
"Маринатата от джинджифил прави пържолките изключително крехки"

Необходими Продукти

  • свински котлетни пържоли без кост - 1 кг котлети без кост
  • За маринатата
  • соев сос
  • зехтин
  • чесън - 1 скилидка
  • джинджифил - едно колелце
  • риган - сушен
  • универсална подправка - зеленчукова
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват добре, за да поемат хубаво от маринатата. Аз ги наразях на половинки, за да се изпекат по-лесно.

Смесвате соев сос и зехтин (аз го направих на око), добавяте рендосаните чесън и джинджифил, също и подправките. Джинджифилът придава много приятен аромат, който се запазва след обработката.

Напоявате ги с маринатата и ги оставяте в хладилника, най-малко за 1 час, и ги покривате с прозрачно фолио.

След като са готови, ги печете на грил тиган или на скарата. Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: