Свински джолан с чесън

ПЕТКО ДЕЧЕВПЕТКО ДЕЧЕВ
Новак
93620
Свински джолан с чесън
Снимка: ПЕТКО ДЕЧЕВ
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
6
"Крехки свински джоланчета - вкусът е невероятен!"

Необходими Продукти

  • джолан - 2 бр.
  • чесън - 2 - 3 глави
  • червен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечатваме джоланите в тиган с малко олио.

Шпиковаме месото с чесъна.

Овалваме ги в червен пипер, сол и олио.

Печем в тава с малко вода, завита с фолио. Печем на 180 градуса поне 2 часа.

Вкусът е невероятен. По желание отстрани можем да сложим зеленчуци - картофи, моркови и др.

Да ви е сладко!

Свинският джолан с чесън е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: