Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински вратни пържоли в марината

Свински вратни пържоли в марината

Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Никога няма да ни омръзне да хапваме свински вратни пържоли!"

Необходими Продукти

  • вратни пържоли - 4 бр. по 250 г всяка
  • червено вино - 200 мл
  • прясно мляко - 200 мл
  • соев сос - 50 мл.
  • сол - 1/2 ч.л.
  • черен пипер - по 1 ч.л. и чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме подправките. Поръсваме леко дъното на подходящ съд. Слагаме 2 пържоли. Поръсваме с подправки.

Слагаме другите пържоли и поръсваме с останалите подправки.

Смесваме виното, млякото и соевия сос, разбъркваме добре и заливаме пържолите, така че да ги покрие.

Вратните пържолите престояват така 2 часа, след което се изпичат във фурната до приятен загар.

Ако рецептата ти харесва, опитай и предложенията ни за вратни пържоли на фурна или пържоли в гювеч.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
56
40
30
21
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Те тия пържоли са варени а не печени ?
30.10.2022 20:07
2
Сергей Анчев
Сергей Анчев
С прясното мляко идеята не ми се струва много добра
20.12.2019 20:20
6
1
Димитър Дадачев
Димитър Дадачев
На 1 кг. свинско 1/2 ч.л. сол ми се струва доста сбъркано малко , кимион не слагате ли ?!
21.07.2017 21:22
10
2
1
Покажи всички подкоментари
Цветанка Цветанова
Цветанка Цветанова
Колко време седят в тази марината,какво се случва после? :(
24.02.2017 06:20
38
1
1
Покажи всички подкоментари
Потребител#165553
Потребител#165553
Разбра се, че имате пържоли, вино и мляко, и какво ги правите преди сервиране?
20.02.2017 14:54
31
3
Татяна Димитрова
Татяна Димитрова
мммммммммммммм, много вкусно!!!
20.02.2017 11:50
4
3
Десислава Дончева
Десислава Дончева
Страхотни са браво
10.01.2017 10:28
6
3
Потребител#182818
Потребител#182818
Da ne e cqlata recepta
08.01.2017 07:41
10
4
Ивелина
Ивелина
Рецептата не е довършена.
05.01.2017 17:07
68
6