Начин на приготвяне
Сварете захарен сироп с 1 ч.ч. вода и 1/2 ч.ч. захар. След като заври течността и захарта се стопи, сиропирайте блатовете.
Сложете млякото да заври, като предварително отделите 100 мл. Сложете 140 г захар към врящото мляко. В отделеното мляко разтворете съдържанието на пакетчето крем.
Изсипете на тънка струйка във врящото мляко, при непрекъснато бъркане. След като кремът се сгъсти, отстранете съда от огъня. Охладете.
Към изстиналият крем добавете 200 г от Нукремата и кравето масло. Маслото трябва да е на стайна температура. Разбийте с миксер до еднородност.
Сглобете тортата, като намажете блатовете с крем, а между тях поставете парченца банан. Оформете тортата, като я намажете от всички страни с крем.
Поръсете горната част с разтопена Нукрема на водна баня. Гарнирайте с парченца банан и малинов топинг.
Страните на тортата облепете с шоколадови пръчици.
Охладете шоколадовата торта за 5-6 часа, за да се стегне кремът.
Лесната торта НуКрема е готова.